Πώς θα έρθετε

1. Με Αστική Συγκοινωνία

  • Από Θεσσαλονίκη αναλόγως με τον τόπο κατοικίας σας θα επιβιβαστείτε σε κάποια λεωφορειακή γραμμή (ενδεικτικά Νο 2, 3, 88) με προορισμό τον Α.Σ. ΙΚΕΑ.  Στη συνέχεια θα μετεπιβιβαστείτε στην γραμμή Νο 69 με προορισμό την Επανομή. Το δρομολόγιο το οποίο περνάει από το ΙΕΚ ξεκινάει 14.15και φτάνει στις 15.00.Ωστόσο με οποιοδήποτε άλλο δρομολόγιο μπορείτε να κατεβείτε στο κέντρο της Επανομής από το οποίο το ΙΕΚ απέχει 5 λεπτά με τα πόδια)
  • Επιστροφή προς Θεσσαλονίκη (ΙΚΕΑ) με το Νο69από το ΙΕΚ το οποίο ξεκινάει στις18.15και φτάνει στο ΙΚΕΑ στις 19.00.Οποιοδήποτε άλλο δρομολόγιο του Νο 69 μπορείτε να το πάρετε από το κέντρο της Επανομής προς ΙΚΕΑ.

2. Με Αυτοκίνητο (δες και χάρτη)

  • Από Θεσσαλονίκη θα πάρετε το δρόμο για Αεροδρόμιο. Στη συνέχεια μετά το αεροδρόμιο θα στρίψετε προς Πλαγιάρι-Επανομή. Θα διασχίσετε το Πλαγιάρι και στη συνέχεια θα βγείτε στην Επανομή. (ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ)
  • Από Θεσσαλονίκη θα πάρετε το δρόμο για Αεροδρόμιο. Στη συνέχεια μετά το αεροδρόμιο θα συνεχίσετε ευθεία μη στρίβοντας πουθενά και αφού διασχίσετε κατά σειρά τις περιοχές Περαία, Νέοι Επιβάτες, Αγία Τριάδα και Νέα Μηχανιώναθα καταλήξετε στην Επανομή.