Αποτελέσματα τελικής επιλογής καταρτιζομένων στα ΔΙΕΚ - Εγγραφές νέων επιτυχόντων 2017Β Αποτελέσματα επιλογής καταρτιζομένων στα ΔΙΕΚ - Εγγραφές επιτυχόντων υποψηφίων 2017Β ΩΡΕΣ ΚΟΙΝΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΙΕΚ 4-9-2017 Παράταση ηλεκτρονικών αιτήσεων στα Δημόσια Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης(Δ.Ι.Ε.Κ.) εξαμήνου 2017Β ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΓΚΡΙΣΗΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ ΙΕΚ ΕΠΑΝΟΜΗΣ 2017Β ΕΝΑΡΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ (Δ.ΙΕΚ) ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2017Β Ειδικότητες Δημοσίων Ινστιτούτων Επαγγελματικής Κατάρτισης Φθινοπωρινού Εξάμηνου 2017Β Παράταση προθεσμίας υποβολής δικαιολογητικών για την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος υποψηφίων εκπαιδευτών των ΔΙΕΚ και ΔΣΕΚ Χειμερινού εξαμήνου 2017β και Εαρινού Εξαμήνου 2018α. Εξετάσεις Πιστοποίησης Αρχικής Επαγγελματικής Κατάρτισης αποφοίτων Ι.Ε.Κ., 1ης Περιόδου 2017 - Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής από 10 Αυγούστου 2017 έως και 5 Σεπτεμβρίου 2017

Πώς θα έρθετε

1. Με Αστική Συγκοινωνία

  • Από Θεσσαλονίκη αναλόγως με τον τόπο κατοικίας σας θα επιβιβαστείτε σε κάποια λεωφορειακή γραμμή (ενδεικτικά Νο 2, 3, 88) με προορισμό τον Α.Σ. ΙΚΕΑ.  Στη συνέχεια θα μετεπιβιβαστείτε στην γραμμή Νο 69 με προορισμό την Επανομή. Το δρομολόγιο το οποίο περνάει από το ΙΕΚ ξεκινάει 14.15και φτάνει στις 15.00.Ωστόσο με οποιοδήποτε άλλο δρομολόγιο μπορείτε να κατεβείτε στο κέντρο της Επανομής από το οποίο το ΙΕΚ απέχει 5 λεπτά με τα πόδια)
  • Επιστροφή προς Θεσσαλονίκη (ΙΚΕΑ) με το Νο69από το ΙΕΚ το οποίο ξεκινάει στις18.15και φτάνει στο ΙΚΕΑ στις 19.00.Οποιοδήποτε άλλο δρομολόγιο του Νο 69 μπορείτε να το πάρετε από το κέντρο της Επανομής προς ΙΚΕΑ.

2. Με Αυτοκίνητο (δες και χάρτη)

  • Από Θεσσαλονίκη θα πάρετε το δρόμο για Αεροδρόμιο. Στη συνέχεια μετά το αεροδρόμιο θα στρίψετε προς Πλαγιάρι-Επανομή. Θα διασχίσετε το Πλαγιάρι και στη συνέχεια θα βγείτε στην Επανομή. (ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ)
  • Από Θεσσαλονίκη θα πάρετε το δρόμο για Αεροδρόμιο. Στη συνέχεια μετά το αεροδρόμιο θα συνεχίσετε ευθεία μη στρίβοντας πουθενά και αφού διασχίσετε κατά σειρά τις περιοχές Περαία, Νέοι Επιβάτες, Αγία Τριάδα και Νέα Μηχανιώναθα καταλήξετε στην Επανομή.